Parashikimi i motit – Moti 10 ditë

Agron Nikaj

Install On:

Install
  • Parashikimi i motit - Moti 10 ditë
  • Parashikimi i motit - Moti 10 ditë
  • Parashikimi i motit - Moti 10 ditë
  • Parashikimi i motit - Moti 10 ditë
  • Parashikimi i motit - Moti 10 ditë
  • Parashikimi i motit - Moti 10 ditë

Description

Ky aplikacion do t’ju ndihmoje te shikoni parashikimin e motit ne pjesen me te madhe te qyteteve shqiptare ne shqiperi, kosove, maqedoni dhe mal te zi.

Applicazione per la prevvisione meteo nelle principali citta’ albanesi madrelingua

This app can show you weather forecast for major cities of albania, kosovo, macedonia and montenegro

What new in version: 1.5!

Array

Informations

Developer

Agron Nikaj

Category

Version

1.5

Size

Rating